Konu
:
Ertuğrul Günay'ı Protesto Ediyorum!..
Tekil Mesaj gösterimi
09-19-2009, 16:28
#
8
Kullanıcı Adı
Kasva
Alıntı:
ishakyilmaz
Nickli Üyeden Alıntı
Bu yorumdan bu anlaşılmıyor güzel kardeşim...Ben sadece taslak itibari ile olması gerektiğini söyledim..Maneviyat konusuna girdik mi,benden daha radikal görüş sunamazsınız!Benim maneviyat konusundaki kararlarım radikaldır.Bu bağlamda hiçbir tölerans gösterilmesini doğru bulmuyorum.Lakin bozuk düzen ve ahir zaman konjonktöründe bunun bu şekilde işlmesi çok güç,doğru yolu bulmak için bazen yanlış yollarada girmek gerekiyor!
Kimin radikal kimin daha hassas olduğuna ikimizde karar veremeyiz.Neyse mevzuu bu değil.
Evet ben uzun zamandır bunu savundum çevreme karşı.Mevcut sistem içerisinde birşeyleri gerçekleştirebilmek adına bazan fedakarlık yapmamız gerekiyor.Ancak sizde takdir edersinizki AK PARTİ halkın büyük bir desteğini almaktadır.Halkta olan bitenden haberdardır.AK PARTİ yi destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu Ertuğrul Günay ın politikasını,yaklaşımlarını beğenmemektedir.Birçok bakan belki olmaması gerektiği halde yer değiştirdi yada bakanlıktan alındı,ancak Günay halen tepkilere rağmen yerini korudu.Ben diyorumki bazılarına sevimli görünmek adına partimizi destekleyen insanları kaybetmekte bir mantık yok...
Kasva
Açık Profil bilgileri
Kasva nickli üyeye özel mesaj gönderin
Kasva´nin Web Sitesini ziyaret edin
Kasva - Daha fazla Mesajını bul