Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-20-2009, 20:14   #56
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
atlantis41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnız belirtmem gereken bir şey var Kürt köylerinde bu terbiyesizliği yapanlar askeriye içinde çok değildir.
Bu görüşe kesinlikle katılmıyorum.ASker bu milleti bu hale getirmiştir.Aslına bakarsanız yalçın beyin de ifade ettiği gibi aşırı Türk milliyetçiliği neticesinde aşırı kürt milliyetçiliği oluşmuştur.
Alıntı:
atlantis41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Askeri operasyonlarda pkk yardım ve yataklık yapan köyler köylüler yüzünden askeriyede kısmi önyargı oluşmuş olabilir tmm ne olursa olsun o şekilde ahlaksızca hareket edilmez o Hareketleri yapanlar disipline edilmemiş birliklerdi Sonuçta ülke vatandaşı kimsenin annesine çoçuğun gözü önünde o şekilde muamele görmesini tasvip etmez .
Ben şunu hiç anlayamadım

1988 yıllıydı evimizde siyahbeyaz televizyonlarımızdan pkk'nın siirtte eruhta bilmem nerde köyleri basıp kürt kızlarını dağa kaçırıp tecavüz edip öldürdüğünü gördük defalarca gördük
HEPİMİZ AĞLADIK KÜRT ANNELERİNİN AĞITLARIYLA BEN ÇOCUKTUM ANNEM AĞLIYIYORDU BEN AĞLIYORDUM

ŞİMDİ O ŞEREFSİZLER BU GÜN KÜRTLERİN HAKLARINI SAVUNUYOR O DTP NEDEN BUNLARIDA SÖYLEMİYOR NEDEN BU GERÇEKLERİ ANLATMIYOR NERDE KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİ NERDE KÜRTLERİN HAKKINI SAVUNMAK

PKK ONLARCA ÇOLUK ÇOÇUĞU HAMİLE KADINLARI BEŞİKTEKİ BEBELERİ VURDU DTP NEDEN BUNLARI MEYDANA DÖKMÜYOR

NEDEN KÜRTLER KANLARINI DÖKEN PKK'YA DESTEK ÇIKIYOR KÜRTLERİN İÇİNDE BAŞKA ADAMMI YOK KENDİ KANLARINA CANLARINA MALLARINA VE NAMUSUNA GÖZ DİKENLERİ DESTEKLİYORLAR ?
Bu noktada da sizlere maalesef katılmıyorum.Yine de PKK'nın savunuculuğunu yapmış görünmek istemem fakat bu meselede okuduğum kitaplar olayaların yanlış lanse edildiği yönündeydi ki hale öyle değil mi?PKK bir terör örgütüdür!Bu doğru fakat bu insanları dağlara sürükleyn sebeblerden bahsettik sürekli.Bence öteki sayfalara da bir göz atınız!Bu insanlar bir hayal uğruna dağa çıkmamışlar.Hep kendi cihetimizden olaylara bakıyoruz.Ben yeterince kürtleri anlamadığımızı düşünüyorum.Cumhuriyet kurulurken İsmet paşa" türkiye cumhuriyetini türkler ve kürtler kurdu demiştir , çoğunluk olduğu için azınlık hakları verilmemiştir.Neticede ne azınlık ne de çoğunluk haklarından yararlanabilmiştir.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla