Konu
:
Arınç'tan şok sözler: ''%47'yi haketmedik !''
Tekil Mesaj gösterimi
09-23-2009, 01:05
#
3
Kullanıcı Adı
dytsyn elif
Alıntı:
dejavu
Nickli Üyeden Alıntı
o zaman insan ne yapacağını şaşrıyor... hayal etmek güzel birşey aslında...
Hayal kurmak... bilim ve teknoloji önceleri birer hayaldi... şimdi ise gerçek...
İnsanlar hep farklı olanı ve ulaşılmayanı hayal etmeyi sever. çünkü hayalinde ona ulaşabiliyor. gerçekte ise sadece bir hayalden ibaret.
gerçeği ve gerçek hayatı hayal etmek ayrı bir şey ama insanlar bunu hayal etmekten kaçınır. çünkü normal bilindik bir şeydir...
Rüyaları önemsemeye benzer bu halbuki rüyalar bizi sadece parmaklarımızla gösterebildiğimiz yıldızlara kadar bizi bir gerçeklikle yükseltebilir.
bilim ve teknoloji noktasında görüşerinize katılıyorum lakin insanın hayal edmediği şeyler oldu olamAz denilen biçok şey gibi.. size bunu yazarken belkide hayalin güzelden yana olduğunu düşündüğüm için yazdım güzel göreceli diyebilirsiniz.. sy ERDOĞAN için muhtar bile olmayacagını hayal edenler vardı ama hayal onların yanında olmadı BAŞBAKAN oldu!esasen size daha evvel bu isteginizin ülkemiz adına güzel bir hayal mı olacağını sormalıydım izninizle..güzellik ve ülkemizin huzuru barışı adına tüm hayallerde varım lakin "hayallede "konuştum oda "varım" diyor..ve gereğini yapıyor..
dytsyn elif
Açık Profil bilgileri
dytsyn elif nickli üyeye özel mesaj gönderin
dytsyn elif - Daha fazla Mesajını bul