Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 16:56   #17
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Şah-ı Geda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim. Ama sen "Ben bilmem kardeşim, ben karalamaktan ve yaftalamaktan başka birşey bilmem." desen o da olurdu. Hakikaten yitik bir şehirde süvarilikten başka maharetin yok sanırım. Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye nasihatinden hareketle kendime acıdım bir an. Zira şöyle diyor Edebali Hazretleri:
Şu üç kişiye acı; zenginken fakir düşene, cahiller arasındaki alime, itibarlı iken itibarını kaybedene.
Bir cahille münakaşa ettiğimi bilsem hiç yazmaz, Allah'a havale ederdim. Yine de Allah'a senin için dua ediyorum: Ya Rabbi hidayet et bu kardeşime. Es-selamün Aleyküm
Kulaktan dolma bilgilerle, eleştiri yapıp, daha sonra da aman efendim ispatlayamıyorsunuz deyip üstünlük sağlamak ne denli tutarlı bir davranıştır, doğrusu bilemiyorum.

Sorduğunuz her konuda, kafanıza esen her soruda buradaki her ak partilinin detaylı malumatı olacak diye de bir kaide yok. Bir diğeri ise zaten forumda zaman zaman bu konularla ilgili haberler belgeler veriliyor. Bence atıp tutup sonradan da köşeye sıkıştırdığınızı düşüneceğinize, foruma şöyle bir göz gezdirin..

Zina zina deyip durduğunuz olayla ilgili daha önceden bir belge ortaya konmuş. Ha gene eleştirecek bişeyler mutlak bulursanız inanın yapabileceğimiz pek bişey yok..!

http://www.akpartiforum.com/zinayi-a...i-t107416.html

Başörtü olayında ise, heralde kendi dediğinize kendiniz bile inanmıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Kızını sırf bu yüzden muzdarip olduğu için başka bir ülkede okutan başbakanın heralde bu sorunu görmezden geldiğini düşünüyor olamazsınız..!

Konu Feride tarafından (09-25-2009 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla