Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2009, 02:40   #20
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Bu yıl kendi çapımda başlatmış olduğum kampanyada şahsım adına 264 ağaç ekildi...
diğer bazı arkadaşların ektikleri ise 381 adet oldu..hamd olsunki ben dünyaya 8 ağaç borcumu ödeyim derken 264 adet ekmiş oldum..önümüzdeki yıl kendi adıma 500 ağaç ektireceğim allahım nasip ederse..ve kampanyayı dahada genişleteceğim..
bu başlatmış olduğum kampanya haberde olmuştu..
işte o haber..

NEVŞEHİR/-Nevşehirlinin kalbinin attığı,Nevşehirlilerin buluşma adresi ve ilk enteraktif gazetesi olan sitemiz üyelerinden Ahmet Ermiş isimli bir hemşerimiz,FİB Haber ce de desteklenen herkese örnek olacak ve düşündürücü bir o kadarda güzel bir kampanyayı başlatmış bulunuyor."Birlikte Büyüsünler!""Her Bebek Bir Fİdan!"sloganıyla başlattığımız kampanyanın fikir babası ve ayrıca Nevşehirli Site üyemiz Ahmet Ermiş’in kaleminden;Bir araştırmaya göre insan oğlu - dünyaya 8 büyük ağaç borçlu imiş,ben bu haberi okudum ve kampanya başlattım,Bazı sitelerde, gelin dünyaya borcumuzu ödeyelim kampanyası..!Ve kendimde tam 264 fidanı şahsım olarak tamamen kendi param ile aldığım fideleri toprakla buluşturdum.Bunu yapınca da insan olduğumu bir kez daha anladım ve borcumu fazlasıyla ödemiş oldum.

şimdi önümüzdeki bahar ayında ak gençlerden bu kampanyaya destek bekliyorum..ak ormanlıklar oluşturalım..ne dersiniz..?
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla