Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-28-2009, 08:21   #137
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarihini tam olarak hatırlamıyorum geçen yıl kışın bu hadise oluyor,ama o sırada cemaatin irfanları da yanındaydı..Onlara sorarım,hatırlıyorlarsa söylerler..Ewet,Efendi Hazretleride dinler arası dialog konusunu eleştirmiştir..Ama bu eleştiri Fethullah Gülen Hoca'ya şahsen olarak değil,o husus konusunda yapmıştır..Ahmet Mahmut Ünlü Hocamızda asla Fethullah Hocamızı şahsi olarak eleştirmemiştir..Sadece dialog konusunu kendi istekleri doğrultusunda halka,birbirlerini suçlasınlar kötülesinler için demode edip"Bu dinler arası dialog yapan kişiler Yahudilere we Hristiyanlara 'sizler de Sadece Lailaheillallah diyerek Muhammedun Resulullah demeden cennete gireceksiniz.'lafını ortaya atmışlardır..Cübbeli Ahmed Hocamızda bu tehlikelere karşı bu cemaatin uyanık olmasını istemiş we muhakkak Fethullah Gülen Hoca'nın da bu deyimi ortaya atanlardan rahatsız olduğunu belirtmiş we Fethullah Gülen Hocanın Ehl'i Sünnet olduğuna inandığını belirtmiştir..We bunu daha geçen ay ki sohbetinde bizzat açıklamıştır..Bunun için önemle bu video'yu izlemenizi tawsiye ederim..

Açmış olduğunuz videonun altındaki şıklardan 6.şıktaki
6- Diyalog ve Fetullah Gülen hakkında ne düşünüyorsunuz? tıklayıp bu konuyu hemen öğrenebilirsiniz..

http://www.cubbeliahmethoca.tv/sohbe...-program2.html

Şu nokta doğrudur, Cübbeli Ahmet Hocamın, Fethullah Gülen hakkında şahsiyetine bir eleştiri verdiğini hatırlamıyorum, yani o yönde bir sözünü duymadım.. Gel gelelim hocamın diyalogu benimseyenlere, diyalogculara karşı sert sohbetleri vardır; diyalogu kabul etmiyor, bunuda belirteyim... Diyalogu savunanları eleştiriyor. acaba burdan Gülen hocada bir nebze nasipleniyor mu orasını bilemiyorum.
Hayrettin Karaman'ın diyalog hakkındaki görüşlerinede reddiyeler veriyor. Karaman'ın görüşlerinin sağlam olmadığını , çizgisinin sapıklığa vardığını ifade ediyor..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla