Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 22:24   #14
Kullanıcı Adı
MiRa
Ne mutlu Türküm diyene

Türkler için anlamlı ve güzel söz ama biz türkler için. Hiç kendinizi türk olmayan bu sözü söylemek zorunda olanların yerinize koydunuz mu ? Kendi istediği için söyleyen ama türk olmayan elbette vardır ama istemeye istemeye bunu kullanların sayıda hiç az değildir?

şöyle bir örnek açıklayayım ...

Almanyada bir çok Türk vatandaşı var .. Almanlar her sabah o türk vatandaşlarına çıkıp hadi bakalım "Ne Mutlu Almanım diye " zorlasaları siz bunu der misiniz?

Açık söylüyoum ben demem .. Çünkü ben Alman değilim ki !! Neden ne mutlu almanım diyeyim .. Ha kendini alman mış gibi hissedenler diyebilir o ayrı..Ama ben demem ...

Aynısı türkiyede yaşayan etnik kökenler içinde geçerli. Kendisini Türk olarak gören insalarla zaten bağıra bağıra bunu söyler. Ama türk olmayan insanlara bunu zorla söyletmeye kimsenin hakkı yoktur !!

Biraz empati kurmayı desek aslında fena olmaz !!

Hele bu tür yazıların camiilere asılması ayrı bir saçmalık ... İşinize gelince laik türkiye hiç bir şekilde din ve devlet işleri karıştırılmaz...

Ama doğru olan ve bizim atladığımız bir şey var...

Muhalifler... Onlar her zaman Dini kullanmamışlarmıyıd? Bu iştede dini kullanıyorlar...

Ha bir de onların kullandıkları başka bir şye var o da Atatürk... Onun üzerindende geçinmeye çalışan çok muhalif var ...

Ne denilebilir ki onlara ?

Allah ıslah etsin !!!
MiRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla