Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 14:15   #60
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Anabistr isimli üye;

Haddini bil,edepsizlik yapma..Burası Allah Resulü(s.a.v)'in 4 büyük halifesine dil uzatma forumu değil..Dil uzatacaksan git şia forumlarında yazılarını ve düşüncelerini yaz..Hz.Ebû Bekir(r.a),Hz.Ömer(r.a) ve Hz.Osman(r.a)(haşa)şeytana hizmet ediyorlarmış..

Sen kim oluyorsun da Allah'ü Zülcelal Hazretlerinin kendisi için"Ben O'ndan razıyım,O Benden razı mıdır.?"sorulan Peygamber Efendimizin en kadîm dostu Hz.Ebû Bekîr(r.a)'a şeytana hizmet etti diyorsun..

Sen kim oluyorsun da"Eğer benden sonra Peygamber gelecek olsaydı,muhakkak Hz.Ömer Peygamber olurdu"müjdesine nail olan cenneti garantilemiş büyük zata şeytana hizmet etti diyorsun..

Sen kim oluyorsunda hiç kimsenin karşısında kendi rahatını bozmayıp,Hz.Osman(r.a)mescide girdiği anda ayak bilekleri göründüğü için o ayak bileklerini kapatan Peygamber Efendimiz(s.a.v)'in,bu hareketine şaşıran Ashabına cevaben verdiği"Gökteki melekler bile O'ndan haya ederler,ben nasıl haya etmeyeyim"dediği Hz.Osman(r.a)'a şeytana hizmet etti dersin..

Burada kaynaklarını versen herkez şia olurmuş,Ayet ve hadis varmış..Bir tek ayet ve birtek hadis yok ki,şia'lığın hak mezhep olduğunu göstersin..îbn-i Âbidin,Hz.Câbir ve Ebû Davûd rivayetinde Peygamber Efendimiz(s.a.v)"Yakın bir zamanda ümmetimden Hz.Ali(r.a)'ı çok sevdiğini söyleyen bir grup kalabalık insanlar çıkacaktır..İşte onlar müşriklerden sonra İslam'a en çok zarar veren kişiler olacaktır..Hz.Ali'yi çok sevdiklerini söyledikleri halde Hz.Ali'nin hiçbir vasiyetini yapmayacaklar ve muhakkak Ben onlara lanet ederim"buyurmuştur..

Konu Ömer Bekir tarafından (10-08-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır