Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 22:53   #9
Kullanıcı Adı
nikel
firma benim için 1600 lira fatura kesiyor.Yol yemek hepsi içinde 610 lira alıyorum.Benim gibi çalışan en az 2.5 milyon insan var bu ülkede.Biz ne olacağız.Sanki refah düzeyinin yükselmesi memurun çok maaş alıyor olmasıyla orantılıymış gibi gösteriliyor.2.5 milyonda emekli var.Etti 5 milyon.Galiba biz olsakta olacak olmasakta.Hatta olmasak da devletin başı ağrımasa daha iyi olacak galiba.
gelelim doktorlara:İçerlerindeyim.Döner sermayeden aslan payı 20 asistan doktor olan bir kadroda uzman doktorlara gider.Asistan doktor 1300 tl maaş alır ve ayda en fazla eline 1000 lira döner sermaye geçer.ama 36 saat çalışan asistan doktordur ve nöbetinde en az 350 - 400 hastaya bakar.
Bize gelince kanla , enfeksiyonla , irinle , her türlü pis insan atığıyla hatta onlardan doğabilecek enfeksiyonlarla karşı karşıyaız.
bizim yaptığımız işi yapan bir kadrolu cumartesi pazar çalışmaz , bayramlarda çalışmaz ( onun yerine biz çalışırız) gece nöbetlerinde çalışmaz , döner sermaye ile birlikte eline 1500 ile 2000 lira arasında para geçiyor.
alın size hesap.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla