Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-18-2009, 14:19   #5
Kullanıcı Adı
patronus
Bu bilinçli bir şeyse ayıp ediyorlar. Eğer gerçekten tamirat işleri için indirildiyse ki sanmıyorum, o şekilde zaten söyleyecek söz olmaz. Ama kimsenin şehitlikten bir şey isteyeceğinide sanmıyorum. Çünkü Türk bayraklarının yanında Azerbaycan bayraklarıda indirilmiş. Tepki olsa kendi bayrağını niye indirsin ?

Ya da bayrak indirecekse niye şehitlik bayrağı indirsin. Bu bizim kamuoyunda daha çok azerilere karşı tepki yaratmak için verilmiş haber gibi! Özellikle vurgu yapılmış gibi. Bu Ermenistan protokolü konusunda insanların hassasiyetini kırmak için veriliyormuş izlenimi yaratıyor.

Çünkü bunu veren NTV ki sevdiğim haber kanalı, Sarkisyanin "Erdoğan kendi kamuoyunu rahatlatmak için karbağ işgali sona ermeden sınır açılmaz diyor" açıklamasını neden vermiyor. Çünkü etki etmek istediği konu o değilde ondan. Doğruya doğru ben dış basınıda takip ediyorum. Ama bazı şeyleer yok!

Azerbaycan bu işi tepki amaçlı yaptıysa, burda çöp tenekelerine atılan Azerbaycan bayraklarına nasıl açıklama getireceğiz..?
patronus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla