Bu kırılgan varlığımı ebedi haşrinin baharına toprak eyle ..

Ebediyyen bana 'Yakın' olduğun için,bana vahyettiğin tüm gerçekler için,hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına beni oturttuğun için,bildiğim tüm ayıplarımı örttüğün için,gördüğün tüm kusurlarımı affettiğin için,gerçek eylediğin tüm rüyalarım için,umuduma katık olarak ilham ettiğin tüm hayaller için,en Sevgili'ni(asm) bana elçi gönderdiğin için,ey Sevgili ,beni aşkına muhatap ettiğin için,tut ellerimden Sonsuz Kudret Eli'nle,beni hiçliğe düşmekten alıkoy,beni unutulmuşluktan uzak tut,beni Varlığına komşu eyle,ben acizim dayanağım Sensin,ben fakirim sığınağım Sensin ,ben dilsizim sözüm Sensin,ben körüm Gören Sensin,ben sağırım İşiten Sensin.Bana aşktan kanatlar verdin,aşkın semâsına uçurdun.Elimi sen dokudun,ele-avuca gelmez dokunuşlar bahşettin.Gözüme Kendi Nazarından ışıklar verdin,gözle görülür güzellikler sundun.Yüzüme Sen tebessümü giydirdin,tebessüme karşılık veren ruhlar verdin.
Yoktum;varettin.Unutulmuştum,Sen sevdin.Bir Sen sevdiğin için varedildim.Öyleyse,Rabbim varlığımı aşkına armağan eyle!Yak beni aşkının ateşinde.Al beni bu rüyadan,bu dünyadan;bu kırılgan varlığımı ebedi haşrinin baharına toprak eyle.