Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-18-2009, 18:29   #22
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Bakınız. bu aksam stadyum var TRT1'de bi dinleyin bir olumlu sözü var mı takımlar için.. Hele o Rıdvan dilmen yok mu Resmen Diyor ki türkiye de bi ben bilirim.. takımları karalayıp kendine konte jan açmaya çalışıyor.. aynı şeyi sergen de yapıyor Ntvsporda bnm bi kastım yok kimseye.. Şükür Zamanın ın en ii futbolcusu..ama tecrube yok..Milli takım yeni bi olusum içine girsmenin sinyallerini veriyor.. bu olusum eger Şükürle olursa duru m vahim.. ben 2012'de milli takımımı dünya kupasında görmek istiyorum.. sizin de aynı dusunce içinde oldugunuzdan şüphem yok..şükür olmasa da tanju colak olsa yine aynı teknik birikim yok.. Şükür'ün ilk once bi birikim olusturması gerekiyor.. bu birikim Trt ekranlarınadn birilerine atıp tutmaklar olmaz.. gidersin bi takıma denizli kasımpaşa ve ya buyuk bi takıma düşük takımı ligde tutarsın basarılı derler alırlar milli takıma.. buyuk takımı 3 bile yapsa yine kabul ama bu adamın teknik adam olarak bi başarısı yok. . basarıyı bırak geçmişi yok.. Denizli geldiğinde S.yalcın da yardımcısı olacaktı federasyon olmaz dedi Teknik direktörlük stajı yapmamış felan fistan saydı birseyler.. simdi A2 takımında hem stajı yapıyor hem oyuncu yetiştiriyor hem de takım estiriyor..

soruyorum size milli takım bi staj merkezi midir..?
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla