'Muzaffer Tekin'i parçalayabilirim'
Danıştay saldırısının tetikçisi Alparslan Arslan, Danıştay ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılara ilişkin dava ile birleştirilen birinci ''Ergenekon Terör Örgütü'' davasının 118. duruşmasında ilginç açıklamalar yaptı.

KENAN KIRAN'IN HABERİ...
Alparslan Arslan, Ergenekon davasında yargılanan Muhammed Yüce'yi tanıdığını belirterek, “Bence (Ergenekon sanıkları kastediyor) uzak durmak daha güzel. Bu davayı Ergenekon'a bağlamak daha güzel. Sincan'a tekrar dönebilirim. Laiklik meseleleri. Muzaffer Tekin'i parçalayabilirim. Dengemi bulsam, kafamı yese, yok olur” dedi.
"MUZAFFER TEKİN'LE GÖRÜŞÜRDÜK"
Alparslan Arslan, çapraz sorgusunun yapıldığı ilk gün, Danıştay saldırısının azmettiricisi olduğu iddia edilen Muzaffer Tekin hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Arslan, Muzaffer Tekin'in "Kendisini tanımıyorum" ifadelerini yalanlamış ve Muzaffer Tekin ile 3-5 defa yüzyüze görüştüğünü açıklamıştı.
Arslan, Cumhuriyet Savcısı Nihat Taşkın'ın, Muzaffer Tekin ile 30'u aşkın telefon görüşmesi hatırlatması üzerine, Muzaffer Tekin'i telefonla aramasının, kendisiyle görüşmek için müsait olup olmadığını öğrenmek için olduğunu söyledi. Arslan, "Muzaffer Tekin'i, olaylardan 1 yıl önce avukatı olduğum Doğuş Factoring'te tanıdım. 'Komutan..' diye adı geçiyordu. Saygı duyulan birisiydi. Ayhan Parlak vasıtasıyla tanıdım. Telefonla aradıktan sonra yüzyüze görüşürdüm. Memleket meseleleri hakkında konuşuyorduk. Kendisi vatansever biriydi. 'Ne yapmak lazım..' diye konuşuyorduk" demişti.
HABERVAKTİM.COM