10-23-2009, 19:07
|
|
|
Ne var bunda?Bir Cumhurbaşkanıyla aynı ortamda bulunmaktan şeref duyduğunu ve şahsı için inanılmayacak birşey görüp daha doğrusu büyük bir şey görüp bunu dile getirmiş.Kitaptır,içeriğidir,taktığı türbandır bunlar için yorum yapmayacağım çünkü zırvalık ya da ona sorarsanız-sanat der mesala.Bütün bunları bir provokasyondan ziyade daha çok gündemde kalma çabası olarak görüyorum.Çünkü milletimizin hassas noktlarını iyi yakalıyorlar,özellikle son zamanlarda bu ve bunun gibi gazeteci kimliğine bürünmüş insanlar.
Ayşe Arman -----> Kendisini sevmem-yazılarını takip etmem-kompleksli-etik dışı vs vs bu örnekler sayfalarca çoğaltılabilir. Türban ile ilgili yaptığına hayretler içerisinde kalmıştım. Büyük bir zevklede okumuştum adım adım neler yapıp neler hissettiğini.Herşeyden önce gazeticilik adına yaptığını düşünüyorum ,değişik bir tecrübe olmuştur kanaatindeyim.Ama asla ve asla yaptığını tasvip ettiğim anlamına gelmez.Merak ettim ve okudum.Onunla birlikte neler hissettiğini ben de hissettim.Lakin bunun da içinde tasvip etmediğim şeyler oldu o ayrı.Türbanı bu tip vakalarda kullanmanın yanlışlığı tartışmaya mahal vermeyecek kadar da aşikar.
|
|
|