Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-24-2009, 10:26   #119
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim boykot'un varlığı bugün zihinleri yönlendirmeye yetiyormu , değişken ve kaygan olan milletimiz bu ruh ile bir adım ileriye gidebiliyormu.Devlet bu malları boykot etmedikce bu malların ülkemize girişleri mümkün olmadıkca her şey ütobik olarak kalır. Ayrıca devlet de bunu yapamaz serbest piyasa anlayışı var. Ben elimden geldiğince bu menşeli şeyleri almıyorum lakin coca cola almasanda farklı bir ürün ile yine hayatıma giriyor bundan şunu anlıyorum bu iş ile bu zülüm bitmez zülmün bitmesi içinde yapılması gerekli olan şeyi hep bu duygular ile savaşta tatmin olmak ile kaybettiğimizi düşünüyorum.
Boykot noktasında katılmıyorum, ancak ciddi yapılan boykot - finansal destekle beslenen bu ülkeleri - dize getirebilir. Bir benle ne olur, yahut bir ürünü kullanmadık diğeri ile hayatımıza girdi diyerek ilerleyen bir boykottan zaten bahsetmiyorum Net bir şekilde kimlikleri ifşa olan bu ürünleri kullanmayalım , bir kişi dahi olsak yinede tesirini elbette Rabbim verecektir.

Siz daha tesirli bir şeylerden bahsediyorsunuz herhalde, peki ne yapmak lazım ,bu tesiri büyütecek başka yollar nelerdir ?
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır