Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-24-2009, 10:58   #34
Kullanıcı Adı
mücahid55
burada konunun başından itibaren gerek ben gerek bu reklamı doğru bulmayan diğer üyeler sadece c.colanın zaman gazetesinde reklamının yayınlanmasını doğru görmediğimizi ifade ettik. asla konuyu farklı yönlere çekip ne birilerinin yazdığı gibi maksadımız bağcıyı dövmek oldu nede reklamı bahane edip kimseyi suçlayıp, karalamadık.

bu ürün alkollü bir ürün. reklamının yapılması , ürünün kullanılması hoş karşılanamaz. bu bağlamda boykot herkesin görevidir. ben içmesem ne olacak, sen içmesen ne olacak tartışması gereksiz. müslümansak içmememiz gerekir. biz içmesek şirket batacak mı ? orasını Allah (cc) bilir. biz üstümüze düşeni yapalım.

alkollü olmasının yanında siyonist bir kuruluş. müslümanların aleyhine kullanılacağını bildiğimiz halde paramızı o şirkete veremeyiz.

ayrıca coca cola özütü Cochineal böceğinin larvalarından ve böceğin kendis ezilerek elde edilir ki bu sadece coca cola değil diğer cola özütü içeren gıdalarında tüketilmemesi için yeterli bir neden.

Boykotların işe yaradığı zaman zaman bu boykotlar hız kazandığında siyonist şirketlerden gelen tepkilerden anlaşılıyor. hükümet hiç değilse bu boykatların kaldırılmasını istemeyebilir.

sadece boykot bir vatandaş olarak bizim yapabileceğimiz icraatlardan biri. daha etkili ve siyonist kuruluşların gücünü kıracak eylemleri icraat makamları yapmalıdır. Her işin başında olduğu gibi eğitim bu iştede öncelikli olmalıdır. Batı tarzı yaşamın empoze edildiği ahlak kurallarının hiçe sayıldığı tv programlarına rtük seyirci kalmamalıdır. yerli üretim teşvik edilmelidir. aslında çok şey yazılabilir ama konu cola reklamı.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır