Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Gül doğru söylemiş. Açılıma tamam ama bu kadar da utanmazlık olmaz ki... dağda eli silahlı hainler geldiler tamam hoşgeldiniz dedik ama sanki bulunmaz hint kumaşları gibi öyle törenler, mitingler felan hiç hoş değil.
Milletin hassasiyetlerine dikkat edin, yoksa açılım açılım derken türkiye tam olarak karışım olur, milleti birbirine durdurmayın.
|
Besle kargayı oysun gözünü. Sanki bu dağdakileri ben getirdim buraya. Getirmeseydiniz kerdeşim. Bıraksaydında sürünseydi dağlarda. Ne oldu getirdinde. Terörmü bitti. Ha bir eksik ha bir fazla. Üç beş şerefsizi kahraman gibi karşılatttınız. Koca devletin onurunu ayaklar altına aldılar. Peki buna izin veren kim. akparti hükümeti. Açılım açılım diye ne hale getirdiler milleti. Eskiden millet pkk düşmanıydı. Şimdi kürt düşmanı oldu. O gelen teröristleri o şekilde karşılayacakları en başından belli değilmiydi. DTP miting için hazırlık yapmadımı kaç gün öncesinden. Hükümet bunun böyle olacağını biliyordu. En başından niye ses çıkarmadı. Niye engel olmadı. O şerefsizleri sınırdan girer girmez kafasına çuvalı geçirip bir arabaya sokup ordan uzaklaştırsaydı bu görüntüler olmazdı. Ama ne yaptılar . Savcıları teröristin ayağına götürdüler. Yetmezmiş gibi açık açık ben dağdan geliyorum teröristim diyen köpekleri serbest bıraktılar. Şimdi de beyimiz herkes kendine gelsin diye nutuk atıyor. Lanet olsun. Artık bu olanlar hakkında yazmak bile gelmiyor içimden.