Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2009, 00:29   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Besle kargayı oysun gözünü. Sanki bu dağdakileri ben getirdim buraya. Getirmeseydiniz kerdeşim.

Burda uçuz klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok.

Daha yazı yazdığnıız kişiyi bile tanımadan yazı yazmanız çok çirkin.

Ben akpli değilim bu bir, hemen herkesi akpli sanmayın.

İkincisi bunlaır ben indirmedim, ben karşılamadım, karşılamaları onaylayan bir yazı da yazmadım.

Alıntı:
Bıraksaydında sürünseydi dağlarda. Ne oldu getirdinde. Terörmü bitti.
Siz hastamısınız?

3 kişi indi diye terör hemen duracak mı? kim dedi, böyle bir şey söyleyen mi oldu?

Alıntı:
Ha bir eksik ha bir fazla. Üç beş şerefsizi kahraman gibi karşılatttınız. Koca devletin onurunu ayaklar altına aldılar. Peki buna izin veren kim. akparti hükümeti.
tekrar edeyim, ben akpli değilim, lüzumsuz yere polemik yapmayın, tanımadığınız kişilerle yazışırken de dikkatli olun.

Ha ben bu açılım denen şeyin başarılı olmasını isterim, terör bitsin, kan dursun, bir tane bile mehmetçiğimizin burnu bile kanamasın yeter artık derim.

Ama bu karşılama törenlerini tasvip etmek mümkün değil.

Alıntı:
Açılım açılım diye ne hale getirdiler milleti. Eskiden millet pkk düşmanıydı. Şimdi kürt düşmanı oldu. O gelen teröristleri o şekilde karşılayacakları en başından belli değilmiydi. DTP miting için hazırlık yapmadımı kaç gün öncesinden. Hükümet bunun böyle olacağını biliyordu. En başından niye ses çıkarmadı. Niye engel olmadı.
Gidin bunları hükümete sorun, hükümet yetkililerine sorun, burda delikanlılık yapmayın

Alıntı:
O şerefsizleri sınırdan girer girmez kafasına çuvalı geçirip bir arabaya sokup ordan uzaklaştırsaydı bu görüntüler olmazdı.
Ama ne yaptılar . Savcıları teröristin ayağına götürdüler. Yetmezmiş gibi açık açık ben dağdan geliyorum teröristim diyen köpekleri serbest bıraktılar.
Yasalar öyleymiş arkadaşım.

Alıntı:
Şimdi de beyimiz herkes kendine gelsin diye nutuk atıyor.
Beyimiz dediğiniz kişi bu ülkenin cumhurbaşkanı, dikkatli olun yazarken. saygısızlık yapmayın.

Yukarda anlattıklarınızın hiç birisini Gül yapmadı, hükümeti eleştirin belki haklı olursunuz ama Gül'ün bu olaylarda ne suçu var?

Alıntı:
Lanet olsun. Artık bu olanlar hakkında yazmak bile gelmiyor içimden.
Yazma o zaman, sana zorla silah dayayıp mı yazdırıyorlar?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla