Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2009, 00:44   #5
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burda uçuz klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok.

Daha yazı yazdığnıız kişiyi bile tanımadan yazı yazmanız çok çirkin.

Ben akpli değilim bu bir, hemen herkesi akpli sanmayın.

İkincisi bunlaır ben indirmedim, ben karşılamadım, karşılamaları onaylayan bir yazı da yazmadım.

Siz hastamısınız?

3 kişi indi diye terör hemen duracak mı? kim dedi, böyle bir şey söyleyen mi oldu?

tekrar edeyim, ben akpli değilim, lüzumsuz yere polemik yapmayın, tanımadığınız kişilerle yazışırken de dikkatli olun.

Ha ben bu açılım denen şeyin başarılı olmasını isterim, terör bitsin, kan dursun, bir tane bile mehmetçiğimizin burnu bile kanamasın yeter artık derim.

Ama bu karşılama törenlerini tasvip etmek mümkün değil.

Gidin bunları hükümete sorun, hükümet yetkililerine sorun, burda delikanlılık yapmayın

Yasalar öyleymiş arkadaşım.

Beyimiz dediğiniz kişi bu ülkenin cumhurbaşkanı, dikkatli olun yazarken. saygısızlık yapmayın.

Yukarda anlattıklarınızın hiç birisini Gül yapmadı, hükümeti eleştirin belki haklı olursunuz ama Gül'ün bu olaylarda ne suçu var?

Yazma o zaman, sana zorla silah dayayıp mı yazdırıyorlar?

Ben öyle senin gibi madde madde anlatmayacağım redyellow. Senin akp li olmadığını biliyorum. Yazdıklarımı neden üstüne alındın anlamış değilim. Bunları dağdan sen indirdin redyellow dedim mi ben.

Orda ki mesajında şu cümleni desteklediğim için alıntı yaptım

Milletin hassasiyetlerine dikkat edin, yoksa açılım açılım derken türkiye tam olarak karışım olur, milleti birbirine durdurmayın.

Yoksa cevabım sana değildi. Bu arada Ucuz klavye delikanlılığı meselesine gelince. Çok ayıp. Tanımadığın bir insan hakkında bu nasıl bir önyargıdır böyle.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla