Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2009, 01:01   #6
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben öyle senin gibi madde madde anlatmayacağım redyellow. Senin akp li olmadığını biliyorum. Yazdıklarımı neden üstüne alındın anlamış değilim. Bunları dağdan sen indirdin redyellow dedim mi ben.

Orda ki mesajında şu cümleni desteklediğim için alıntı yaptım

Milletin hassasiyetlerine dikkat edin, yoksa açılım açılım derken türkiye tam olarak karışım olur, milleti birbirine durdurmayın.

Yoksa cevabım sana değildi. Bu arada Ucuz klavye delikanlılığı meselesine gelince. Çok ayıp. Tanımadığın bir insan hakkında bu nasıl bir önyargıdır böyle.

Kardeşim benim yazımı alıntı yaptın, altına da habire sallıyorsun, bana yazıp yazmadığını nerden bileyim bu durumda?

Ayrıca bana da yazmamış olsan sayın gül'ü itham etmen doğru mu? Onun ne kabahatı varı?

Ucuz klavye delikanlılığı için sizi tanımama gerek var mı? klavye diyorum, yazılarınız da klavye ile yazıldığına göre yazınızı tanımam yeterli bu tabiri kullanmam için.

Forumlarda asıp kesmek kolaydır, devlet yönetmek ise apayrı bir şeydir, bu anlamdadır klavye delikanlılığı.

Ayrıca bunların dağdan indirilmelerine ben karşı değilim, onaylıyorum şahsen, onaylamadığım bunlaırn bu şekilde karşılanmaları, sov yapılmasıdır. Terörü bitiremedik, bu hainlerin kökünü kurutamadık silahla, bi de böyle denemek lazım.

Bir tek askerimizin, bir vatan evladrının burnu bile kanamasın diye düşünüyorum ve bu uğurda her şeyin yapılmasıı gerektiğine inanıyorum.

Neyse, gene de teşekkürler açıklama için.

Konu redyellow tarafından (10-25-2009 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla