Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2009, 01:38   #4
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim benim yazımı alıntı yaptın, altına da habire sallıyorsun, bana yazıp yazmadığını nerden bileyim bu durumda?

Ayrıca bana da yazmamış olsan sayın gül'ü itham etmen doğru mu? Onun ne kabahatı varı?

Ucuz klavye delikanlılığı için sizi tanımama gerek var mı? klavye diyorum, yazılarınız da klavye ile yazıldığına göre yazınızı tanımam yeterli bu tabiri kullanmam için.

Forumlarda asıp kesmek kolaydır, devlet yönetmek ise apayrı bir şeydir, bu anlamdadır klavye delikanlılığı.

Neyse, gene de teşekkürler açıklama için.
Ablacım forumlarda asıp kesenler vardır. Katılıyorum. Ben hür irademle fikirlerimi yazıyorum burda. Şunu asarım bunu keserim demiyorum. Ucuz klavye tabiri ne sizin ağzınıza yakışır ne de beni temsil eder. Bi açıp okuyun yorumlarımı. Astık kestik ifadeler bulabilirmisiniz.

Abdullah Gül konusuna gelince. Gül C.başkanı. Erdoğan Başbakan, beriki bakan öteki vekil , öteki bilmem ne . Eeee ben kime soracağım bunun hesabını. Bu Ülkede birileri yanlış yapıyorsa bu Cumhurbaşkanı da olsa hesabı sorulmalı. Gerçi sende haklısın. Bu ülkede teröristler bile kahraman ilan ediliyor. Ben kimim ki Cumhurbaşkanından hesap sıoruyorum.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla