Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 01:08   #32
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Okumam son buldu nihayet.Kitabı önerdiğimde başlamış bulunmuştum-henüz başlarında sayılırdım.Ankette de talep fazla olunca-bekleyip birlikte okumayı daha doğru buldum.
Keyifli bir kitaptı.Karakter bolluğu olsun,betimlemelerindeki başarı olsun,olaylar arasındaki bağlantıyı kurmadaki maharet olsun,dili kullanmada ki ustalığı olsun,genel itibariyle başarılı idi.
Fakat herşeye rağmen tüm bunlara rağmen yazarımızın AŞK kitabı kadar bir iz bırakmadı bende.Ortalardan sonlara doğru değişik vakalar zuhur ettikçe şaşkınlık sarıyor insanı.Daha doğrusu değişik düşünceler.Bu da farklı yaklaşımların-karekterlerin etkisi .Okudukça siz de farkedeceksiniz.Ve yorumları gerçekten merak ediyorum,şuan yorum yapmıyorum.
Ayrıca karakterlerin çeşitliliğine-fazlalığına bağlı olarak ve 2 okuma vaktin arasındaki zamanın çokluğundan dolayı ''acaba bu kimdi'' sorusuna birkaç defa mahkum oldum ve kitabı geriye doğru kurcalamak zorunda kaldım
Bugün Tüyaptaydım. Elif Şafak ve İskender Pala gibi yazarlarla tanışma fırsatını yakaladım.Daha önce Elif Şafak'ın söyleşi ve imza gününe katılmıştım fakat İskender Pala ilk oldu.Umarım ileride onun kaleminden de kelamlarını burada beraber okuruz.
Selam ile...
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla