Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 22:45   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Eski hükümet dönemlerinde bir çok tarım işçisi,bir çok tarım bilimcisi seslerini duyurmak ve bu ürünlerin yasaklanmaısnı sağlamak adına sayısız adım atıyor ama önleri bir şekilde kesiliyor.. Bazı yazarların bu konu hakkında yazdığı makalelere ve tarihlerine bakıyorum.. Hiç bir kanal,hiç bir gazete günümüze kadar yayınlamıyor ve ses çıkarmıyor..Bazıköşe yazarlarıda öğrendikleirnce gündeme taşımak için üstükuru şekilde köşelerine taşısalarda kimse hakkını verip,sitem ve isyan ederek bu olayı konuşmuyor..
Tek gazete var oda VAKİT.. zaten vakit'in abonelerine ücretsiz verdiği SAĞLIK REHBERİ isimli kitap vesilesiyle bir kaç sene öncesinde tanışıyorum bu tehlike ile..
Günümüzde baktığımda ise geçmiş dönemlere göre bu tehlikenin adını bilen daha çok insan görüyorum..
Vakit gazetesi duyarsızlıklara rağmen gdo yu anlatan kitabı okurlarına hediye ediyor.. Bu konu hakkında en büyük adımı attığına inandığım tek gazete de vakit..İşte benim gazetem diyesim geliyor birdaha..
Diğerleri sonradan ve genelde köşe yazılarında,köşe yazarlarıyla kara kuru şekilde bahsediyorlar o kadar..
Bütün bilim adamlarını geçtim..Vakit'in adımı bana yeter..

KanalD'nin tartışma programına gelince..
Bunca senelik bir tehlikeyi neden şimdi görüp gündeme taşıyorlar merak ettim doğrusu..Hani her işlerine gelen olayda çıngar çıkartıp,seslerini yedi cihana duyurma hevesleri varya..?

Bu büyük bir tehlike..
Bir çok ülkenin yasakladığı bir buluş..
Ve şimdiye kadar bu konu için tek adım atan hükümet AK PARTİ..Ben ve benim gibi bir çok duyarlı vatandaş hükümetten daha fazlasını istiyor eminim..Çünkü bu ürünler özel tarım firmalarınca yasak olduğu halde kaçak şekilde kullanılıyor..Ve devamıda gelecektir..Çünkü işte çok para var..Çünkü kazançlı ve çok kolay..Birden fazla çiftçiye imkan ve para sağlayıp kendi ürünlerini yetiştirmeleirni istemek yerine hazır tohumları alıp kolayca para kazanma derdindeler..

Allah yardımcımız olsun..