Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 17:35   #1
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Thumbs down
İnanılmaz ve vicdansızca yapılan işkenceler,suçlu suçsuz dinlemeden içeri atılıp türlü türlü işkencelere maruz bırakılma-daha sonrada hiçbirşey olmamış gibi serbest bırakma ve bunun gibi niceleri...Sağcılara solcu polis, solculara sağcı polis görevlendirmek suretiyle bu insanların yaşadıkları acılar derinleştirildi.Çırılçıplak soyundurularak dillerinden , dişlerinden, ayak ve el parmaklarından cereyan veriliyor(muş). Gerek sağ görüşlü olsun gerek sol görüşlü olsun suçlu suçsuz dinlemeden adice bir davranışla insanlarımız yıllarca hücrelerde süründü.İlk başlarda ne ekmek ne su,gözler daima bantlı.Böyle bir geçmişe sebebiyet veren ve o dönemde varolmadığım halde anlatılanlarla dahi her dinlediğimde okuduğumda beni inanılmaz bir duyguya sevkeden,üzüntülerime sebebiyet veren insanlık utansın!Yargılansın,yargılanmasın şu safhada bunun hiç bir önemi yok diye düşünüyorum.Artık böyle bir atağa kimse cesaret edemez,buna ihtimal bile veremiyorum.Çünkü bizler uyandık...
Sizinle bir adres paylaşmak isterim.Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir yazısını.Allah gani gani rahmet eylesin.Yazdıklarımın çoğunuda anlattıklarına ve şimdiye dek duyduklarıma-okuduklarıma dayanarak yazdım.Buyrun
http://www.netpano.com/haber/912/Yaz%C4%B1c%C4%B1o%C4%9Flu/12/Eyl%C3%BClde/Ya%C5%9Fad%C4%B1klar%C4%B1n%C4%B1/Anlatt%C4%B1

Konu reyAKbay tarafından (11-04-2009 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir..
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder