Alıntı:
MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim ben sayın Erbakan'nın sözlerinde anti-kapitalis bir bölüm bulamadım.Anti-kapitalis olursun ona bir şey demeye kimsenin hakkı yok. Ama sen kalkıp bir gruba, "iman yok, maya yok, siyonist, ülkeyi tahrip ettiler" gibi ucu bucağı, dayanağı olmayan laflar edersen buna, yıpratmaya, kötülemeye çabalamak denir. Bunu yaparken edilen laflar da yalanlardan ibaret olunca bunu eden kişiye bakıp ne oluyoruz diyor insan ister istemez.
Gittiğin yol farklı olabilir.Ama aynı kapıya çıkıyorsa ve ordan gitmek daha mantıklıysa(mantıklı değilse bire adamı dövmen mi lazım ordan gidiyo diye) neden adamı rahat bırakmıyorsun, bırak ulaşsın kapısına? Neden ordan gidene karışıyor, onu indirmeye çalışıyorsun? Yoksa sen aslında o kapıya gitmiyor musun? diye soruyor tabii insan kendi kendine..................
|
hocamızın konuşmalarını bir bütün halinde dinlemez cımbızla sözler seçerseniz yanlış anlamaların olması kaçınılmaz.
öncelikle "siyonist" değil siyonistlerin maşası demiş. maya yok lafında ne Hocamıza göre akparti yönetimi ülkeyi idare edecek kabiliyette değil, o böyle düşünüyor ,siz farklı düşünebilirsiniz. iman yok demişmi ?bilmiyorum demişse burda imandan kasıt Allah a iman, peygambere iman gibi anlamlar taşımaz, böyle bir anlam çıkarmak hocayı tanımamaktan gelir.. iman , inanmak ülkeyi milli manevi değerlere bağlı yönetecek inanç kastedilmiştir, buda fikir özgürlüğü açısından hor görülemez.
gittiği yol aynı kapıya size göre çıkıyor , hala niye desteklemedi akpartiyi deniliyorsa hakkaten milli görüşün ne olduğu anlaşılmamış demektir.
benim önceki yorumumdan yola çıkarak anti kapitalist vurgusu yapmışsınız, ne alaksaı var gibi.
zaten sorun bu akparti kapitalist düzeni benimsediği için işbirlikçi , siyonist maşası olmakla itham ediliyor hocamız tarafından