Senden de bunu beklerdim, isabet olmuş
Öncelikle mesajlarını hep iki taraflı yazmanın, cevabını aldıktan sonra dut yemiş bülbül pozisyonundan kurtulmak için açık kapı bırakmak anlamına geldiğini maalesef anlayabiliyoruz
Birincisi: Erbakan gibi siyasetçiler Habertürk gibi medya kanallarına çıktığında topun ağzına konan AK Parti'nin oylarını bölmek için Habertürk gibi medya kanallarına çıkan Erbakan gibi siyasetçiler oluyor ve bazı böğürgeçler de Erbakan gibi siyasetçileri diğer siyasetçilerle aynı kefeye koyuyor.
İkincisi: Erbakan gibi siyasetçiler Habertürk gibi medya kanallarına çıktığında topun ağzına konan AK Parti'nin oylarını bölmek için Erbakan gibi siyasetçileri çıkaran Habertürk gibi medya kanalları oluyor ve Habertürk'ün de bu kafayla Doğan medyadan bir farkı kalmıyor.
Sen açtıktan sonra ben de açacağım ve o zaman sırf insanların sinirini bozmak üzere amuda kaldırdğın beyninin muhalefet etmiş olabilmek uğruna tasarladığı kurgunun yanlış bile değil abes olduğunu hezeyanla farkedeceksin.
Not: Yukarıdaki mesajın sahibi, benim cümlelerimi kullanarak yanlış anlaşılmaya sebep olan mesajının bana ithaf olmadığını beyan etmiştir.