11-08-2009, 18:45
|
|
|
Esra Elö'nün bazı yorumları hoşuma giderdi ama şahsen bundan sonra zevkle okuyabileceğimi sanmıyorum..
Önyargı yada onun değimiyle kuralcı,dayatmacı denilebilir ama harbiden saçma salak bir insan olduğunu bu röpörtajı ile anladım!
İslam belli kuralları olan bir dindir ve asla hiç bir kul onu kendi kafasında şekillendirdiği gibi değiştiremez! Bu gün benimde nefsim her şeyi isteyebiliyor.. Saçım açık belki ama bunu her zaman dile getiriyorum; ''birileri gibi başım örtülü başka yerim açık değilim!''
Dinimizdeki örtünme şekli bellidir.. Kendi nefsi bu şekilde örtünmeyi arzu ediyor diye,islami alimler ise onun örtü şekline ''uygun değildir'' diyorsa bu onların dayatmacı olduğunu göstermez,onun cehaletini gösterir!Dolayısıyla onlara dil uzatması ahlaksızlıktır bana göre.. Çünkü o kuralı(onun değimiyle dayatma) alimler kendileri koymuyor,dinimizin koyduğu kural itibariyle insanlara tebliğ ediyorlar..
Özgür ve farklı olmak adına kendisini hakikaten palyaço etmiş..Ayşe Arman bizden olmayabilir ama bu düşüncesine keisnlikle katıldığımı belirtmek isterim..
Dikkat çekmeyi sevmem diyen bir kadın,üzerinde dikkat çekebilecek her şeyi yapmış..Eee bu onun istemesinden çıkıp karşı tarafın dikkatine kalmaz mı..?
Farklı olmak insanın doğasında olmalıdır..Ve farklı olmak adına her dikkat çekici şeyi yapmak bence koca bir aptallıktır..Esra Elönü farklı olmak adına saçmalamış bana göre..
Ayşe Arman gibi sapık ruhlu bir kadına röpörtaj vermeside ayrıca bir yanlış.. Şahsen benim dinime laf atmaktan asla çekinmeyen ve bunu her seferinde küstahça dile getiren bir kadına değil röpörtaj yapmak,selam dahi vermek istemem..
Kısacası bu röpörtaj iyi oldu..
Bundan sonra takip etmeyeceğimi belirtebilirim..
Medyamız dişi bir Ahmet Hakan kazanmıştır bana göre..Hayırlı olsun..
Oda farklı olmak adına çıkmıştı yola..Ona görede islam alimleri fazla dayatmacıydı..
Hem ikiside bekarmış..Neden iyi bir ikili olmasınlar ki..
|
|
|