Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 22:10   #13
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Trabzonspor-Beşiktaş maçına ilginç yorum Turkcell Süper Lig de 12. haftasında, Trabzonspor'un kendi seyircisi önünde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olmasına LigTV yorumcusu Erman Toroğlu neler söyledi?...

Trabzonspor-Beşiktaş maçına ilginç yorum
Turkcell Süper Lig de 12. haftasında, Trabzonspor'un kendi seyircisi önünde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olmasına LigTV yorumcusu Erman Toroğlu neler söyledi?...
Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan'ın çok sayıda golleri çıkarması ve mükemmele yakın bir performans sergilemesi, Beşiktaş'ın Trabzonspor maçını 2-0 kazanmasını sağladı. Adeta Trabzonspor'un oynadığı ancak Beşiktaş'ın kazandığı maça, Hürriyet Gazetesi yazarı, eski hakem ve LigTV yorumcusu Erman Toroğlu'ndan da bunu destekleyen açıklamalar geldi..
TOROĞLU: BEN 40 YILDIR BÖYLE MAÇ İZLEMEDİM
Trabzonspor - Beşiktaş maçının Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan ile Trabzonspor arasında geçtiğini belirten Erman Toroğlu, "Ben böyle bir maçı 40 yıldır izlemedim, karşılaşma Beşiktaş kalecisi Hakan ile Trabzonspor arasında geçti ve maçın skoru şöyle oldu; Hakan 2 - Trabzonspor 0.. " diyerek, ilginç ama doğru bir açıklamada bulundu.
MAÇI TEK BAŞINA HAKAN ALDI!
Kaleci Hakan'ı haklı olarak övmeye başlayan Toroğlu, "Beşiktaş ilk yarıda hiç bir şey oynamadı. Top tenis topu gibi orta sahaya kadar gitti Beşiktaş kalesine geri döndü.. Maçı tek başına Hakan aldı." dedi...
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla