11-08-2009, 23:52
|
|
|
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı
Eğitim?
--- "İmam Hatip. Bundan da gurur duyuyorum"
Tesettür
"Yooo. Ben yanlış örtündüğümü asla düşünmüyorum ki. " (Yani bunu tesettürü umursamayarak değil inanarak yapıyor)
"Ben Allah’ın istediği gibi örtünüyorum. Onun istemeyeceğini düşündüğüm bir şey yapsam, hemen cayarım."
Muhafazakar camia
"Gerçi, çok da kendi camiasını eleştiren bir insan olmak istemiyorum, bunlar benim gözüme sokulan şeyler olduğu için söylüyorum." (Aynen)
Hayat
"Hayat, benim için ne biliyor musunuz? Şöyle bir not: "Secdeye gittim, geleceğim..." Erken de dönebilirim, geç de. Ama geleceğim..."
Size, "İslami kesimin uzaylısı" da deniyor.
"Sonuçta, uzayda da namaz kılınabiliyor!"
Bunlarla idare edin...
..
Açıkçası AKPartiForum'da bunu beklemezdim ya da açık söyleyeyim beklerdim. Demokratik Açılımı bile zorla destekleyen, Güler Zere'nin affedilmesini sindiremeyen, abartılı milliyetçilikten şaşmayan, asker kafasıyla düşünen, gelenekçilikten sıyrılamamış, gereksiz tutuculuğu tabu edinmiş zihinlere az mı rastladık AK parti felsefesi altında... Onun için bunu da yadırgamıyorum.
|
Akparti foruma ilk girdiğim zaman hoşgörü abidesi insanlarla karşılaşacağımı beklediğimi itiraf etmek istiyorum fakat görünen o ki Özgün İradenin de ifade ettiği gibi gelenekçilikten sıyıralamamış ve insanlara güzel bakmak yerine daha çok, "sürekli"eleştirmeyi kendine ifade şekli olarak görmüş insanların varlığını hissediyorum, sözlerim birilerini hedef almıyor, genel gördüğüm tablo bu.
Ben Esra Elö'ye , ayşe arman'ın bile kapalı insanlara karşı bakış açısını değiştirebileceğine inandırdığı ve bunu gazetesine konu edecek kadar önemsemesine yol açtığı, gazete okurlarının da bu konuya şahit olmasına sebeb olduğu için teşekkür etmek istiyorum.
Benim din hakkındaki düşüncelerim farklıdır fakat benim ya da sizlerinin düşüncelerinizin doğruluğunu ispatlamaz.Yine de düşüncem şudur; dinimiz kolaylık dinidir.Bunu bilmesem, inanmasam hiç bir şey yapamam...Başım açık nasıl olsa cehenneme gideceğim, baksanıza şu kapalı kıza bile demediklerini bırakmıyorlar deyip diğer ibadetlerimden de vazgeçebilirim...Üstelik sırf dinde gösterilen bu katı tavırlar nedeniyle dinden kaçan o kadar çok insan var ki...Ben bu noktada "Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz...(hadisi şerif)"sözüyle insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum.(nokta)
Alıntı:
zefyhr Nickli Üyeden Alıntı
çok göze batıyosun feride.. yakındır senide MEKSİKA SINIRI taraflarına sürmeleri kızım dikkat et kendine :D yada belkide ztn sürmeye karar verdilerde reklamını yapmaya çalışıyo kanal7 senin.tek tek temizliyolar açık görüşlü gençleri...
|
Meksika sınırında yaşamak meksikaya götürmez, sadece sınırda yaşamış olursunuz.Sizi meksikalı yapmaz sınırda yaşamak...Eğer meksika hakkında fikriniz varsa, ne demek istediğimi anlamıştırsınız.
Fadime şahin gibi pavyonda çalışan bir kadına benzetmesini de büyük vebal olarak görüyorum.
Ve ayrıca;
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim.
|
lafı da bu forumda birilerinin yapılan açıklama sonucunda kavga edip saçmalamak yerine teşekkür edebilecek erdemde olabileceğini gösteriyor.Bu davranışından dolayı ben de kendisine teşekkür etmek istiyorum.
|
|
|