Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 02:07   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~

Ben katı olsaydım en başındada belirttiğim gibi bu hanımı okumaz ve takip etmezdim..Bu hanımın giyimine önem verseydim daha geçen hafta onun sevdiğim bir yazsını foruma koymazdım.. Bknz.( http://www.akpartiforum.com/ugur-old....html?t=119136 )
Olaya kişisel yaklaşmayalım olur mu..?
Beni giyimi ilgilendirseydi en başından ilgilendirirdi..Bunu henüz taze olan ve paylaştığım konuylada kanıtladım değil mi..?
Şimdi defalarca tekrar ettiğim amacıma geleyim..
Dileyen diledğini giyer! BA_NA_NE..

Ama her dileyen giydiği kıyafet şekline ''bana göre sakıncası yok'' diyemez..Dinimizde sence bence kavramı yoktur! Dinimiz,Efendimiz,onu ve sünnetlerini yorumlayan ictihad ehli alimlerimiz bu giyimi (gösteirşli,dikkat çekici,dar) kabul etmemişlerdir.. Ve bu hanım kendince,nefsince bunu ifade edenlere dayatmacı diyip,kendi kafasına göre hüküm veremez!

Yorumlarını,şekerliğini vsliğini seviyorsunuz diye yaptığı yanlışa eyvAllah ediyorsanızda bende sizin özgürlük anlayışınızdan şüphe edeirm..
Bana göre bu mini mini hanımın nefsani arzuları değil Efendimiz'in sünneti,alimlerimizin fetvaları önemlidir..
Yoksa bende seviyorum cicili bicili şeylerle nefsimi tatmin etmeyi,bütün insanlarda..

Esra Elönü bir kez gözümden düşmüştü ama onu bu derce,dinimize değin bile savunanlara karşı dahada çok düşmüştür..

Allah hidayet nasip etsin..

Konu Duygu'Seli~ tarafından (11-10-2009 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir..