Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 13:05   #10
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
dünyayı meşkul etmek için bir hastalık türleri meydana gelmiştir geneli kanser olmak üzere kuş gribi domuz gribi diye dünyayı sarmak vede ülkelerde insanları bir yöne cekilmesine denilmiştir saten günde bir günde bir ölenler oluyor bir vatanda öldüğü an domuz gribi denilerek öldüğünü sölenir günümüzde doktorlar bile biraz korku sarmışlardır acaba bu domuz gribimi yada bir başka ölümcül hastalıklımı en iyisi domuz gribi teşhisi konulsun saten grip türü vakası olmuştur kışın soğuk günlerde bu teşhirlerle birlikte domuz gribi daha musaittir adını almıştır diyerek bırakılır dünyada insanlar saten sağlıklı bir yaşamları oldukca azdır ölenlerin coğunluğu hastalıktan bir kısmıda kazayla ölmüştür yada öldürülmüştür gündem yaratmak cok kolaydır tabiki vatandaşlar yapamaz gündem gündemi en iyi yapanlarda ünlü profesorlerdir doktorların mantığı fikiri biraz onlardan ek****** buda gündemi profesorler sonrada ülkenin başkanlarıdır ben başbakanıma demiyorum sen gündem ürettin biryerden birbaşka yere salgın teşhisi konulma durumu yapanları kastediyorum ben domuz girbi yada kuş gribine inanmıyorum ben kuş kribi geldi gecti unutuldu derken bir başka neden domuz gribi cıktı vakası al sana gündem olsun
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla