Kısırdöngü çekişme olarak görebilirsiniz İshak Bey zaten bir noktadan sonra konu oraya geldi.. Size birşey hatırlatayım dün Fethullah Gülen'in uluslararsı çalışmalarıyla ilgili açılmış bir konuya biri geldi ve istemediğin kadar ayet hadis koydu şimdi bu tüm delilleriyle konuyu açıklamak mı oldu..
Çoğunluğun sizin gibi düşündüğü falan yok sadece burada ayet hadis savaşına girmekten haya ediyorum o kadar ama bazıları bilinçsizce ya da çok bilmişlikle bunu yapıyor.. Kaldı ki insanlar çoğunluğun değil hakkaniyetin peşinden gitmekle yükümlüdür. Bu konudan herkesin çıkardığı kendine kardır.
Dayatmacılığa gelince, bu konuda beni dayatmacı olarak görmek işte benim bu konunun başından beri bahsettiğim zihniyet sorunudur, tam da bunu anlatmaya çalışmıştım. Bunun nasıl anlaşıldığı benim anlatmaya çalıştığım şeyi izah etmeye yetiyor. Asıl kendi aforoz edici zihniyetinize bakınız siz... Onun dışında koyduğunuz fotoğraf uygun değildi. Takındığınız saldırgan tutum neredeyse Esra Elönü'yü boğacak nitelikte.. Kimse sizin tapulu malınız değil ne Esra Elönü ne Esra Elöünü'nün müslümanlığı... Resmen yargılayıp mahkum ettiniz. Ruz-i Maşer'de sizden hakkını alacaktır. Varsa sizden ondan alırsınız.
Bir insanın tarzına saygı duymak ya da bir insanı afaroz etmek için.. böyle bir konuda anket açmak önerisi ancak sizin mantık silsilenizin bir parçası olabilirdi zaten.. Şıklardan biri de şu olsun mu; siyahı mı giysin beyaz mı? Bazı arkadaşlarımızın İslam'dan, felsefeden ve özgürlükten anladığı bu...
|