Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2009, 14:20   #14
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Ya rabbim Alınımıza yazdığın kader yazısı ne kadar hikmetli..Fani dünya denilmesi bundan olsa gerek.Bugün hasretle bağırımıza bastıklarımız,sevdiklerimiz ertesi gün aramızdan göçüp gitmektediler..Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun.Bizi eşsiz bir biçimde yarattığın gibi,hikmetli bir biçimde almasını bilensin..Bütün bunlar imanın şarttı,'Kadere iman'ın vecibeleridir.Açıkçası Bursa yasa boğuldu demek abartıya kaçmaz.Elim bir cinayet sonucu hayatını kaybeden Hikmet Şahin geride bıraktığı eserlerle unutulmayacaktır..Üzüldüm tek nokta rahmetli Başkanının kahpe bir kurşuna hedef olmasıdır!Lakin biliyorum ki,bu da kaderin bir tecelligahı.Katil ve olayın şekli tamamıyla kaderin birer vesilesidir..Kendisini sürekli halkının hizmetkarı olarak tanımlamıştır.5 yıllık AK Parti belediyeciliğinde devassa projelere imza attı.Lakin 2009 yerel seçimlerinde başarılı kariyerine rağmen,birilerinin ayak oyunları ile,Başbakanımızı yanıltarak,AK Partimizden aday gösterilmemişti!Olayın iç yüzünü Allah bilir,fakat bir vefa gösterilmediği yüksek seslerle dinlendiriliyordu..Neyse bunlarda siyasettin acı gerçekleriydi sanırım.Bütün bunlar Hikmet Şahin'i geri getiremez biliyorum,fakat vefasızlıkta zor be...Rahmetli başkanla yakinen bir bağlantımız söz konusu değildi,fakat aynı ortamlarda çok bulunduk kendisi ile.Derin üzüntülerim ile birlikte,Merhuma Allah'tan af ve mağfiret dilerken,kederli Ailesine Yücce Rabbimizde büyük sabırlar diliyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla