Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-13-2009, 12:02   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ifadelere cevap verelim mi veremeyelim mi bilemedim, lâkin cevap vermeye bile layık değil, önce belirteyim.

İslâm'ı dar çerçeveye hapsetmeyelim derken, Ehli Sünnet itikâdı'nın gereksiz olduğunu imâya gayret içindesiniz galiba .Herkes kafasına göre takılsın anlamından farksız bu. Efendim geçelim bunları, Ehli Sünnet'ten uzak düşenin beli doğrulmaz bunu bilmeyen, bunun idrâkinde olmayan bu sözlerinize tek yanıt; azıcık müslümanın itikadı nasıl olmalı, neye göre olmalı gidip bir okuyun anlayın. Sonra buralara uğrayın.
Hayda, yahu insanları nasıl da kolayca mezhep düşmanı yapıyorsunuz böyle pes yani , bakıyorumda kendi anlayış ve yorumlarınız dışındaki herkesi peşin peşin itikat ve mezhep düşmanı kılıyorsunuz. Demir parmaklıklar arasına sıkıştırılmış islami yorumlar ile islamın bütün zengin kaynaklarını kuruttu bu zihniyet nerde gözüküyorsa başı ezilmesi gerek bence( düşüncenin tabii) Mustafa islamoğlunun kitaplarını tefsir sohbetlerini dinliyorum ve bana peygamber sevgisi Allah sevgisi aşılayan birini ayet inkar ediyor diye sacma saban düşünce ile kimse savunamaz.Kimse Mezhep kurucularının değerlerini kendi kısır aklı ile yorumlayıp genel kanı imiş gibide lanse edemez. Vesselam
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır