11-13-2009, 22:33
|
|
|
BAŞBAKAN DÖKTÜRDÜ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konuşması sık sık CHP'li ve MHP'li vekiller tarafından kesilmek istendi. Müdahale edip durdular. Ama Başbakan bu parazitlere prim vermedi.
Başbakan'ın konuşmasının birkaç yerinde yerinde müthiş anlar yaşandı.
Sanane Ya
Başbakan Saddam döneminde Irak'tan sürülen Kürtlere Türkiye'nin nasıl kucak açtığını anlatıyordu. Ben o dönem bir partinin İstanbul İl Başkanıydım bu insanlara tırlarla ilaç, gıda götürdüm, bir partinin il başkanıyken yaptım bunları dedi. O sırada CHP'li bir vekil olsa gerek, duyabildiğimiz kadarıyla -hangi partiydi o- gibisinden bir çıkış yaptı. İşte o Başbakan içindeki Tayyip Erdoğan'ı çıkardı ve kendine hoş tatlı üslubuyla elini havaya doğru kaldırıp -Sanane Ya- -bir parti işte- diyerek Türkiye'yi mest etti. Siyasetçisiniz araştırın bakın bizim mazimiz ortadadır demeyi de ihmal etmedi.
Raydan Çıkan Sensin
Başbakan konuşurken konu nasıl olduysa Hızlı Trene geldi. CHP amigosu Kemal Anadol -raydan çıkıyor onlar- dedi. Başbakan yine Tayyip Erdoğan oldu ve -Raydan Çıkan Sensin- dedikten sonra kazaların ABD ve Avrupa'da da olduğunun bunun mukadderata dayandığını belirtti.
Kulağın Var Duymuyorsun
Yine Başbakan'ın konuşmasın bir yerinde küstah bir vekil sesini yükselterek araya girdi, Başbakan'da o bilindik tavrıyla -kulağın var duymuyorsun, gözün var görmüyorsun, dilin var doğruyu söyleyemiyorsun- diyerek vekile ağzının payını verdi.
|
|
|