Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-14-2009, 10:38   #7
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dedim ben, ama bu kadar kolay olamaz karalamak, Kutsal kitabın ayetleri ile oynamıyor bu insan , Kutsal kitabın tefsirini yapan büyük alimlerin tefsirlerinden yola cıkarak bu asrın karşılığı olan yorumları ile eşlik ediyor Ayetlere yoksa haddinemi ayetleri yok saymak inkar etmek . Bir çok kere tefsir okuduğum halde belki benim acizliğimden olsada onu gündelik hayatıma dair yoramıyorum amel etmek istiyorum askıda kalıyorum.İşte bu insanlar hayat her şeyi ile gelişir iken kutsal iklimi bu cağda canlı diri tutan yorumları ile anlayışa zenginlik kattığına inanıyorum. Ortada ayet inkarı vs yok .
Kardeşim,Rabb'im senin kalp gözünü tamamen kapatmış(bu adamın yolundan giderek),tamam bunu anladık..Vücud gözünde mi kör be kardeşim..

En başta Ensartopçu kardeşimizin koyduğu,M.İslamoğlu'nun ayeti açık açık nasıl inkar ettiği yazıyı okuyamıyor musunuz..Okuma yazmanız varsa,gidin kendi tefsir kitabında siz bakın..Sahifeleri verilmiş orada..

Ya benim yaptığım açıklamayı görmediniz mi hiç..Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e nasıl alçakça ittiba ettiğini,normal bir peygamberdir,dediğini okuyamıyor musunuz..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır