Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-14-2009, 11:20   #9
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
eciftci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ukba, size kesinlikle katılıyorum.Öyle oku falan deyip ahkam keseceklerine kendileri İslamoğlu'nu doğru düzgün okusunlar.Bu ülkede islamiyet için gerçekten didinmiş,hapis yatmış bir adam hakkındaki yorumlara bak.Alimlere iftira atarak dini anlattığınızı mı sanıyorsunuz ahali!Size böyle mi öğrettiler.Cübbeliymiş!Saadetin din sömürücüleri!Hakkım helal değildir dinimi sömürenlere.Siz insanların dinini anlatmaya çalışmasına bu şekilde yaklaşarak mı yanıt veriyorsunuz.Yazık!Siz çok mu harikasınız da böyle alimlere iftira atabilecek cürreti kendinizde görüyorsunuz.Bu ne kendini bilmezliktir!!!Elbet bunların da hesabını soracak olan vardır.

Bu kadarınada pes diyorum. Saadet'ide buna kattın ya, Ehli Sünnet itikadını bilmek sadece Saadetlilere mi elzem efendim .. Doğruyu ifade ediyoruz diye - önce iftiracı olduk , sonra -din sömürücü ... Sözlerinize dikkat edin, bir noktadan sonra sabrımı zorlamayın lütfen.

Şimdi tekrardan yazma gereği hissettiğim şu noktaları belirteyim.

Âlimler tarafından mülhid olduğu sabit olan ibni Teymiye'nin fikirlerinden ilhama alarak dinimize bidat sokmaya çalışıyor, farkında olsun yahut olmasın.
İbni Teymiyye ,İslamoğlu için bir "Üstad" olarak görülmektedir ,Sami Hocaoğlu müstearıyla yazdığı "İbn-i Teymiyye ve Bir Eseri Üzerine" isimli yazısı ,buyrun okuyun :

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/20...shocaoglu.html

Ayrıca kendisinin meşhur bir Efgani konuşması vardır, Cemalettin Efgani’yi göklere çıkaran ve Efgani’yi sevmeyenleri yerin dibine batıran bir konuşması ki- Efgani 2. Abdulhamid devrinde İstanbul’a geldiğinde cennet mekan sultanımız onun sapıklığını gördüğü için uzaklaştırmıştır. İslamoğlu konuşmasında buna değinerek, en son müthiş (!) bombayı ortaya koyuyor :

" Elinizi vicdanınıza koyun, buna kara çalan adamlar bunun tuvalet bezi etmezler."

(youtube‘a girip 'islamoğlu efgani' sözcüklerinden aratın ,video karşınıza çıkar)

Kaza namazı hakkında sorulan bir soruya, ilk önce "ibni teymiye'ye göre..." diyerek başlayıp, sonra kendi fikrini beyan ettiği bir cevabı -ki
İbn-i teymiyyeyi kaynak olarak kullanması bile sapıklığını görmeye yeter !

http://www.mustafaislamoglu.com/habe...&Makale_id=193

vs. vs.. İyi araştırın efendim "yaftalamayın hemen"

Sözümün özü İslamoğlu bağlı olduğu reformist çizgiye uygun olarak Ehli Sünnet alimlerini elinin tersiyle bir tarafa itiyor ve İbni Teymiyeleri,Abduhları Üstad görüyor. Kuran’ı kendine göre yeniden yorumluyor..

Kendisi temelden çürük ve sapıktır, itikadı tamamen bozuktur.

elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır