Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-14-2009, 13:30   #16
Kullanıcı Adı
Terennüm
Smile Ufuk Uras CHP'yi madara etti
İşte Meclis'te yaşanan söz düellosu;

Mehmet Ali Şahin: Sayın Uras süreniz doldu, size makul bir süre daha veriyorum. İki dakika da toparlayabilir misiniz?

(CHP sıralarından itirazlar yükseliyor. Protestolardan rahatsız olan Uras, CHP'nin bulunduğu bölüme doğru konuşuyor)

Ufuk Uras: Efendim bağırmanıza gerek yok! Bağıranlar haklı olsaydı, otobüs terminallerindeki çığırtkanlar, en haklı meslek grubu olması gerekirdi!

(Bu sözlerin ardından CHP sıralarından sesler giderek yükseliyor. Uras itirazlara rağmen konuşmasını sürdürüyor)

Çok özür dilerim. Biz 10 Kasım gibi çok özel bir günde milletvekilliğimizi unutup, "aç aç gecesinde zanneden milletvekillerinden değiliz"...

(CHP'den itirazlar giderek yükseliyor. Bazı milletvekilleri ayağa kalkarak Şahin'den Uras'ın konuşmasını sonlandırmasını istiyor. İşte AK Parti'den büyük alkış toplayan Uras'ın o sözleri;)

- Bu mesele de sizin itiranızın muhatabı Milli Eğitim Bakanıdır! Mantık derslerine biraz ağırlık verilse, böyle manzaralarla karşılaşmayız.

Uras'ın Milli Eğitim Bakanı'ı Nimet Çubukçu'yu işaret ederek, CHP'lilerin mantık dersleri alması gerektiğini ima eden sözleri Erdoğan'ı da güldürdü. Erdoğan, Çubukçu'ya uyararak Uras'ın konuşmasını işaret etmesi, Bakanlar Kurulu heyetini bir hayli keyiflendirdi
(Gürültülerin yükselmesine üzerine)

Herşeyle başettim sizin yalanlarınızla başedemedim. Hala yalan söylemeye devam ediyorsunuz.

Aç aç gecesi nedir?: Askeri birliklerde, kadınların soyunarak dans ettiği geceye verilen isimdir.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla