Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-14-2009, 15:37   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Bakın arkadaşlar, sizler hala daha objektiflikten fersah fersah uzakta şeyler yazıyorsunuz. Yazdığınızın şeyin kaynağınıda belirtin lütfen diyorum yada yazmayın diyorum. 'Atatürk cenaze namazına gitmeyen biridir' demiş, heralde sen onun askerlik arkadaşıydın bu kadar net söylediğine göre. Atatürkün camide hutbe veren ilk tek cumhurbaşkanı olduğunu biliyoruz ! Atatürk ne zaman nerede göstermiş Lozan anlaşmasını ben yaptım diye Kadının başının zorla açılmasına karşı çıkmamış ne demek ? Ezanın Türkçe okuması yanlış tabi ama bakın ne diyorum DERİN DEVLET oluşumunu görmeden sanki devlet Atatürkten ibaretmiş gibi yorumlar yazmanız tek kelimeyle korkunç bir cinayettir. Ülkenin gizli egemenlerinin yaptırdıklarını Atatürke maletmeniz tek kelimeyle cinayettir. Atatürk sadece bir bürokrattı.

'Ay-yıldız' , senin yaşından daha fazla savaşa girmiş, Trablusgarpta, Çanakkalede, Dumlupınarda, İzmirde vs düşmanla yaka paça olmuş GAZİ ünvanı olan birisinden bahsettiğimizi unutma ! Sen hiç ömründe kurşunlara bir kere bile hedef oldunmu Bu kadar şeyi görmezden geliyorsun ?

Gencdadaşlar, birşey kaçırmadınız sadace karşılıklı hakarevari mesajlar silinmiş. Bu arkadaşların bir belge melge sağlam bilgi falab koyacağı yok anlaşılan.

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder