Konu
:
Mustafa İslamoğlu: Boykot ve Tekfir Kampanyası
Tekil Mesaj gösterimi
11-15-2009, 00:19
#
12
Kullanıcı Adı
mpektas
Alıntı:
Ömer Bekir
Nickli Üyeden Alıntı
Neden bu adamın yazdığı yazılara cevap verdiğimiz zaman konu kilitleniyor veya kapanıyor da,Cübbeli Ahmed Hocamıza karşı yapılan karalama kampanyası olan bu konu kilitlenmiyor...
YÖNETİMİ GÖREVE DAVET EDİYORUM...
Hem haksız haksız dediğinizde nedir..Sizin gözleriniz neden bu kadar kör,ANLAYAMIYORUM..
Ya sahifelerini verdik bu adamın yazdıklarının,kanalında nelere nasıl yorum yaptığınıda söyledik..
Bu kadar sapık bir adamı Evliya gibi anıyorsanız hala,"Rabb'in onların kalplerine mühür vurdu..Onlar gerçeği görsede inkar ederler"ayetine nail olduğunuza kanaat edip,SUSUYORUM..
TEKRAR SÖYLÜYORUM,YÖNETİMİ GÖREVE DAVET EDİYORUM..HEMDE BİR (TARAFLI VE KIŞKIRTICI YORUM SAHİBİ OLAN)FORM YÖNETİCİSİ TARAFINDAN BU KONU AÇILAGELMİŞKEN...
Ne yorum yapıyormuş?Hiçbir şey diyemezsiniz ki diyecek sözünüz yok.Adamın neler dediği aşikardır.İftira ile bir yere varamazsınız.Bizzat tanırım ki Mustafa İslamoğlu asla sizin yalan yanlış tanımlamalarınıza uygun hareketlr ve konuşmalar yapmamıştır.Ha sizin algınızda problem vardır ona bir şey diyemem.Nede olsa mevlam yaratmış.Demek ki algılama güçlüğü çekmeniz makbulmüş
Hele bir anlat bakalım ne diyormuş güya ben de bileyim?
mpektas
Açık Profil bilgileri
mpektas nickli üyeye özel mesaj gönderin
mpektas - Daha fazla Mesajını bul