Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2009, 11:01   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Orta_Direk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün haberlerde vardı. Afgan kadınları intihar ediyorlar neden mi? Çünkü orada KADININ ADI YOK. Ne toplumda ne ailede. Kocaları kadınları adeta birer köle olarak görüyorlar. Bir kadın diyor ki 10 yaşında ailemin zoru ile evlendirildim 13 yaşında çocuk sahibi oldum yaşadıklarım katlanılmaz bir hal aldı ve intihar tek çözüm yolumdu diyor ve hastaneler bu ve benzeri onlarca kadınla dolu. Hemde kendini akıl almaz yollarla intihara teşebbüs eden kadınlarla. Peki afganistan ve pakistan gibi ülkeler de müslümansa neden bu tür vak'alar son derece fazla bana açıklayın
Dinsiz bir toplumda her şey olur. İslamı yorumlayamayan islam ülkelerinde kadın köle gibi kullanılabiliyor. Bundan daha vahim ise modern ve medeni olduğunu düşünen batı ve gelişmiş ülkeler kadının bedenini kullanarak kadına ne kadar değer verdiği ortada , modern hareketler bütün kirli ilişkilerini modern aygıtlar ile yaptığından , evli olduğu halde genç kızlar ile gönül eğlendiren medeni insanın yaptıkları neden se görülmez . Cünkü onun ki modernnite adı altında yapılıyor değilmi .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla