Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2009, 17:03   #107
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Ak_Gencim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakınız kürtlerle yaşayan anlar sadece Onlar şunu söylediler hep acaba Tsk bizi dövmek içinmi kuruldu habire dayak dayak o insanlarda en az sizin kadar müslümanlar yalandan katiyyen uzaktırlar.Ayrıca inansın veya inanmasın bir gün gelecek bunlardan dolayı Türkiye af dileyecektir.Allahın bilmesi yeter.Bir gün Halife Harun Reşid görkemli bir cami yaptırır Caminin kitabesinde onun ismi yazılıdır.Behlül gelir ve o yazıyı çıkarır.Halife geldiğinde sinirlenir kim yaptı bunu der Behlül kendisini gösterir.Halifeye efendim siz Allah rızası için yapmadınız mı Evet der halife.Madem öle Allah görmiyormuki siz kaldırdığımdan dolayı bana kızıyorsunuz...Siz tabi dayak yemediniz siz Tsk niçin kuruldu hiç demediniz.Hiç sizin kızlarınıza tecavüz edilmedi her neyse bu arada açıklık getirmek istedim 2. 3. olay Jitem dendir yani genelleme değildir.
Çocukluğumdan beri kürtlerin için'de büyüdüm diyebilirim çocukluk arkadaşlarımın çoğu kürttür,çocukluğum onlarla beraber geçti Türküm ama o kadar uzak biri değilim Kürtlere
Askerdeykende 1 yıl boyunca kürtlerle iç içeydik çünkü tugayımız köyle bitişikti..
Onların toplumdan nasıl dışlandığına daha çocukluk yıllarımda rastladım sizi anlıyorum
Ama Tsk'yı bir bütün olarak suçlamamalısınız nasıl içinde cuntacı gruplar varsa kürtleri yok etmek isteyenler'de var hepsini suçlayamayız...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla