Açıkça konuşmak gerekirse benimde tartışmasını yapmayı yeğlediğim bir konu değil!Fakat ikidir bu uzaylı görüntüsünde ki kadın,kartel medyasına,özeliklede şeytanın avukatlığını yapan Arman'a röportaj ve bu röportajında çelişkili demeçler vermesi,bunun üzerine Hülya Avşar'a çıkması,mütedeyyin kesimin sözcülüğünü yapmaya kalkışması,ve bu haberleri gözümüzün içine kadar sokmaları beni aşırı şekilde rahatsız etmektedir!Birincisi Esra Elönü isimli şahısın maneviyat konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum!Çünkü kalbi mütmain olan bir kaninin,bu derece rahat tavırlar sergilemesi büyük tezatlık oluşturmaktadır!Acaba diyorum,kartel medyası bu figüran üzerinden bir oyun mu planlıyor?Eylem ve söylemlere bakıldığı zaman bu düşüncem hiçte yabana atılmayacak cinsten!İkidir kartel medyası neden bu şahıs üzerinden polemik yaratmaya çalışıyor?Hoş,ben bu profilin tesettürle bağdaştırılmasını asla kabul etmiyorum!Bu modern cahiliye giyiniminden başka birşey olmazsa gerek!!Son sözümü söylemeden önce sabredip beklemeyi düşünüyorum.Şayet birdaha kartel medyasında bu şahısı görürsem,o zaman 'adalettin kestiği parmak acımaz'deyip lafı gediğe yollayacam...(Ayrıca amacım bu tür sunni haberlerle gündem oluşturmak değil,bunun perde arkasında bir bit yeniğinin vermiş olduğu düşünce ile ar-ge 'lemek...)
|