Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2009, 18:01   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kanal 7 Haber sitesinde konu ile ilgili yapılan bazı yorumlara dikkatini çekmek istiyorum;

daha önce ne demiştik? 2009-11-19 15:59:38
Son yıllarda ahc modası aldı başını gidiyor müslümana gelince aslan kesilenler laikçilere gelince süt dökmüş kedi gibiler neden böyle?çok basit ,çünkü meşhur olmak kabul görmek istiyorlar bunun yoluda böyle davranmaktan geçiyor..sayın esra elönü bunu bilebilecek kadar zeki ama insan davasını ,türbanını bu kadar basit dünyalıklara feda etmemeli

Tuvad Nıdya

Yetersiz KALMIŞSIN Feride 2009-11-19 15:59:34 Yetersiz kalmışsın.. Önemli argumanları yüzlerine söylemeye çekinmişsin.. Olmamış. Onlar da adları gibi herşeyi biliyorlar, ama sırf milletin kafasını karıştırmak için soruyorlar bu sorulara karşı SAĞLAM 4X4lük cevaplar var ama birini bile ifade edememişsin. Konu mankeni gibi çkıp gelmişsin. KUSURA BAKMA AMA ÖYLE. Madem vitrine çıktın insanların sana soracakları gıcık sorulara ben nasıl cevap verebilirim diye biraz araştırsaydın.. TAMAMEN GEÇİŞTİRME OLMUŞ.. 10/2 KALDIN!
Yıldırım

Ahhh Feride ahhh... 2009-11-19 16:39:59
Yazdıklarından birşey anlaşılmadığı gibi konuşmalarından da tam birşey anlaşılmıyor... Hani kendini "harbi kız" olarak falan gösteriyorsun ya, o harbiliğin sadece İslam camiasına karşıymış. Ben zaten biliyordum ama en azından toplum anlar inşaallah... Sonuna kadar haklı bir davayı öyle ezik-büzük cevaplamasaydın keşke...

Seracettin yıldız

feride bu samimi bir yorumdur lütfen dikkate al 2009-11-19 15:27:33
ikiside seni çok fena kafalamış. özellikle ihl ninin tıp hukuk okuması noktasında cevabın çok yavan olmuş. neden söylemedin katsayı adaletsizliğini,neden söylemedin öss nin en başarılı öğrencisinin ihl li olupta tıp tercih edemediğini. neden söylemedin 28 şubatta başörtüsü yüzünden okulu bırakmak zorunda kalan ihl mezunu tıp öğrencilerini... ha bunları söyleyip yüzlerine çarpmayacaktın ne diye çıktın? senin o programa davet sebebin baş örtündür ve onu savunmakta senin asli vazifendir.

emre keskin

fosssss...... 2009-11-19 14:52:49
izleyince haklı ya da haksız islami cemaat ve müslüman tiplemelerine karşı bıçak gibi keskin cümleler kurabilen feride bu mu dedim? ne oldu atına feride almadılar mı onu sütüdyoya? cehaletlerini niçin haykıramadın yüzlerine? bu kadar mıydın yani?

Bir konuyu eleştirmek istiyorsanız en kolay yolu içerden yüklenmektir. 2009-11-19 14:37:10
Konuşma sanatını ustalıkla kullananlar, eleştirmek istedikleri bir konuyu öncelikle överler.Karşısındaki oyuna gelince AMAlı cümlelere başlarlar.Artık amaç,biraz önce övdüğünü yerin dibine batırmaktır.Aynı şeyi beğenmediğiniz yaşam tarzı için de kullanabilirsiniz.Bilgisi eksik ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen birine(Esra) temsil görevi verirler,sözde objektif davranırlar ve sonuçta o kesimin alimi buymuşmuş dedirtirler.Esra samimi ise bir 5-6 yıl kendini öğrenmeye adayıp, ortalıktan kaybolmalı.

Eldan Baksecan

Uyarmıştık Demek Ne Kadar Faydalı 2009-11-19 14:13:27
Evet değerli yorumcular sizler gibi bende üzüntüyle izledim. Hülya Avşar ve Nurseli İdiz gibi yaptıkları herkesçe malum rayting para ve hinlik peşinde bu iki bayana karşı bu kadar hazırlıksız bu kadar ezik bir konuşmacı görünce gerçekten tahminlerimizin ve söylediklerimizde kadar haklı olduğumuzu anladım.Tessettür ve makyaj sorularını cevaplayamadı.Hele hele Hülya Avşarın erkek arkadaşın oldumu sorusuna gak guk ederek kendini belli etmiştir.Hayırlı olsun diyor haber7 editörlerine ve ilgililere selam ederim

Özer Günay

Git sen göz kırptığın medyada yaz. orada müslümanlara daha sağlam vurursun. hatta başını da aç. zorla kapatılmış imajı uyandırıyorsun bende. çelişkillerle dolusun. komplekslerin var. arın öyle gel haber7 sitesine. çünkü bu site biz okuyucuların . biz yoksak sen olamazsın burada. programlarda ahkam kesiyorsun ki rezil ettin kendini. bence bir diksiyon kursuna git. Yazın neyse diksiyonun da o. haber7 seni niye şişirip servis etti bilmiyorum ama bunun böyle sürmeyeceği belli.

Mehlika Aydın
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla