Alıntı:
erdemkepenek Nickli Üyeden Alıntı
Kızgınlığım size değil, lakin sürç-ü lisan eylediysem affola. Bir şey yapmak istiyoruz ama yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz? Ya tam yapalım yada hiç? Yarım bırak mak bize göre değil!.. Kızgınlıgım isyanım buna benim aslında...
|
Yok efendim sizi sevdiğim için takıldım ben

siz affedin, bakın erdem kardeşim bir şey yapmak zorundayız elimize yüzümüze bulaştırmadık sadece bu adımlar ile zemin kaybeden adiler son kertede ülkeyi karıştırmak için büyük gayret içerisinde bizlere düşen her tür adiliğe rağmen sağduyu nezdinde bu süreci sonlandırmaktır. Kolay değil yııllardır bu sorunda beslenen bir çok adi yapılaşmalar olmuş onların elinden bu kozun alınması pek kolay olmaz sancısı bol olacaktır yarınlarımızın aydınlığı bu günlerde çektiğimiz zorluklarda gizli. Bir ülkenin ayrılmaz insanlarını birbirine düşüren onça fitne hala bu ülkenin insnaının birbirine girmesini istiyor . Birde şunu unutmamak gerek her tür antidemokrat tavırlar ile ak partinin önünü alamayan bütün cevreler böyle lbir adımın gerçekleşmemesi için el ele vermiş durumda ne olursa olsun bunun fiyasko ile tamamlanmasını istiyor haliyle azgınlıklara kaoso sebep olmak için adice mücadele veriyor.