Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2009, 21:52   #16
Kullanıcı Adı
tolga_09
Benim bu noktada tek korkum bundan önce isteklerine yanıt alamayan ABD'nin yine aynı şekilde Pkk kozunu oynayıp oynamayacağı.Bu ziyaretten olumlu bir sonuç alınamazsa yine pkk saldırılarında ve şehit sayımızda artış olacak mı merak ediyorum.

Yukarıdaki mesajı bugün foruma girdiğim ilk anlarda Başbakandan Obamaya 4 mesaj başlığında dile getirmiştim.Saat 14:59 da atmışım.Dün arkadaş grubumla uzun süre tartıştığımız açılım tartışmalarında da dile getirdim.Bugün bu hain saldırıyı arkadaşımın aramasıyla haber aldım.Müneccim değilim ama bundan önceki olayları iyi analiz etmem üzerine böyle bir sonuca vardım.

Bu saldırının gündeme düşme saati 18:30 gibi olmalı ki arkadaşım o anlarda aradı.18:30 ise Obama-Erdoğan Görüşmesinin başlama saatiydi.Bence bu saldırı ile sayın Erdoğana bir mesaj verilmek istendi:"Bak Afganistan'a asker yollamayı kabul et,yoksa pkk saldırıları artar,ülkende seni zor duruma düşürürüz ona göre" niteliğinde bir eylemdi.

Allah yardımcımız olsun ama inanın bana ege bölgesindeki oy kaybımız tahminlerin çok üstünde,Ak partiye oy verdiğini söylemeye çekinen insanlar var artık.Muhalefetin demokratik açılım karşısında partimize yönelik sürdürdüğü ébölücü,imralı ile görüşüyorlar" ithamları aözellikle ege bölgesinde ağır yara almamıza neden oldu.

Bu aşılamayacak bir durum mudur,asla değildir.Yapılacak ilk şey pkk elebaşlarından bir yada birkaçının derhal Türkiye'ye teslim edilmesini sağlamaktır.Bu olayları bir nebze olsun soğutacaktır.

İkinci eylem ise terör örgütü yandaşlarının 100-150 kişiyi geçmeyen bu grubun eylemlerinin medyada yayınlamasını bir şekilde sağlamak olmalı.Çünkü medya öyle bir akettiriyor ki,sanki bu adamlar özgürce hareket ediyorlar ve devlet hiçbirşey yapamıyor.

Aklıma gelen acil önlem planlarını hükümet bir an önce uygulamaya koyamazsa üzülerek söylüyorum arkadaşlarım partimizin %30 barajını aşması çok zor olur.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla