ben malesef bu açılımı birtürlü anlayamadım.burdaki arkadaşlar belki bana kızacaklar ama bu insanlara hiçbişey hak değil.arkadaşlar açılım kime yapılıyor lütfen artık biri bunu açıklasın.bu ülkeyi seven kürtler zaten bizimle aynı haklara sahip değilmi.ben onların hiçbir ayrıcalık istediğine inanmıyorum.ben artık bu işin sonunu göremiyorum malesef.adamlar haddini aştıkça aşmaya başladı.bir öğrenci otübüste yanıyor.bunu yapanlar ne olacak ben merak ediyorum.kim cezasını verecek.bugün giden şehitlerimizin hesabını kim verecek.yoksa açılımdan onlardamı yararlanacak.dağdan inen 34 şerefsiz türkiyede boy gösterip dolaşıp milletin beynini yıkamıyormu.hani bunlar pişmandı.bunları bana kim anlatacak ve hangi sebeple savunacak.lütfen ben gerçekten ak partiye severek oy verdim bunları duyan birileri olacaktır burdan seslenmek istiyorum.çevremdeki insanlarda böyle düşünüyor bu birtek benim düşüncem değil lütfen yalnış anlaşılmasın. Açılım yapılacaksa benim düşüncem sayın başbakanımıza sesleniyorum milletvekillerine sesleniyorum idamı geri getirin.apo şerefsizini asın.TERÖRE DESTEK VERENLERİ YARGILAYIN HATTA TERÖR SUÇUNU İŞLEYENLERİ HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE ASIN.DTP denilen şerefsizleri hepsini yargılayın.iran teröristleri astı ne oldu kim ne diyebildi.biz neden yapamıyoruz bizim ülkemizi kim yönetiyor artık ben bunları bilmek istiyorum.ben bunları yazarken ağlıyorum.ben ya sev ya terk et diyen başbakanımızı istiyorum.ben bugün şehit düşen askerlerimizin kanı kurumadan hesapları sorulsun artık diyorum ben açılım istemiyorum saygılar.....
|