şehitlerimizin ailerine baş sağlığı dilerim
Sanki devletimizin eli kolu bağlı gibi durur caresiz bicimde duruşu vardır bazı gücler elbette Türkiyeyi gücsüz duruma dürüşmek vede devletimizi eli kolu bağlı gibi herdediğini yaptırmak gayretinde var gibi kişiler gezinirler sayın başbakanım öncelikle AB değil Türkiye ABD değil Türkiye önceliktir herşeyden önce başbakanım döneminde cok zorluklar cıktı cok ta yıpranmalar üzerine gidildi bunları biliyoruz Şehitler dile geldi tokatta eskiye dayalı terör örgütü vardır sol örgüttur oda yasadışı TKPML/TİKKO örgütü vardır bu zamanla askerimize zarar vermiştir belki o ıktımal örgüt yinemi cıktı şüppesi vardır sayın başbakanım artık sadece Türkiye içindekiler olaylara bakmalı Ne ABD ne AB bunların içindekiler saten bizleri yıpratmak isteyenlerdir Yasalar caydırıcı değil yasalar ağırlaştırılmış hapisler olmalı bu günde yarın rahatca malımıza mülkümüze zarar veren kahpe pkk yandaşları hala veriyorlar zarar onlar it sürüsü gibi coğaldıkca pkk yandaşları it gibi yaşamları devam edecektir ülkemizin parasıyla barınırlar ülkemizin parasıyla silah cephane alırlar ülkemiz besledi ülkemize düşman oldular Bunlar Türkiyenin Başına bela belaoldukca zarar da vermeye devam ederler İdamlar Bir ülkede olduğu zamanlar kahpe Terörlerde korktuğu tek ip le asılacak şerefsizlerdir atın hapise sonra af cıkınca bir başbakan geldiğinde tekrar kurşun sıkmaya gayret edecektir Allah Ülkemizi korusun Kötülere fırsat vermesin amin Vatan bir bütündür parcalanamaz her doğan askerse her doğan Genc askerliğini yapmalıdır zenginin züppesi askerden kacsın okuyacam diye aylak aylak gezen üniversiteli zibidilerde devlet ordu bir askerlikten güzael haber verir diye bekleyen ahmaklara yazık diyorum eli silah tutmamış adam gibi askerlik yapmamışlar yazık demekten ne care gelir okuyanlara ülkemizin geleceğinde büyük rol oynarlar haklılar ama askerliği yapamam diyenler ben kısa dönem bana yeterli diğerleri düşünsün diyenler Ahlaksız vede nankörlerdir
|