Avrupalı dostlarımız (!) diye bildiğimiz almanya ve fransanın teröre desteği artarak devam etmektedir.Bugün ortadoğu barışında söz sahibi olan bir Türkiye meydana çıkmıştır.Ortadoğuda söz dinletilen değil,sözü dinlenen bir Türkiye vardır ve bu bazılarını açıkça rahatsız eder hale gelmiştir.
Benim güzel ülkem Türkiye'm yıllarca Abd-Ab arasındsa kaldı.Yıllarca abd nin mi ab nin mi yanında yer alacağına karar veremedi.Şimdi ise artık dünya gerçekleri ve kendi gerçeklerine bakınca gördü ki Abd bu düzenin ağababasıdır,kararını da bu yönde verdi.Şimdi ise yıllardır ab kapısında süründürdükleri,hor gördükleri Türkiye'yi stratejik rakipleri Abd ye kaptıran AB ülkeleri ne yaparız,nasıl ederiz de tekrar Türkiyeyi kendi yanımıza alırız diye gizliden gizliye mücadele veriyorlar.
Dün Kıbrıslı Rumlar için Türkiyemi hor görenler bugün ortadoğuda değişen ve gelişen politikalar sonrasında onu tekrar yanlarına almanın bir yolunu arıyorlar.Yıllardır savunduğum ve inandığm birşey vardı:"Almanya teröre en az barzani-talabani kadar destek veriyor"
Bugün ise artık buna daha inanır hale geldim,ben bu saldırıda abd-pkk-kuzey ırak yönetimi'nin payı olduğunu hiç sanmıyorum.Bu tamamen ab'nin lokomotif ülkelerinin işi diye düşünüyorum ve tabi doğal olarak kimin oluyor gladio'nun.Ben ülkemizdeki gladionunda abd değil ab tarafından yönetildiğini düşünüyorum.
|