Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2009, 17:13   #22
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
saf kürtler var olduğunu biliyorum komşumda kürt ama vatan sevgisi nedir cok iyi bilir kürt insanların coğu vatanı milleti bayrağı seven bir millet kişiliği vardır ben cok gördüm yaşadım bir kürt vardır sevgi saygıyı bilir bir kürt vardır vatana düşman ekmeğine haram koymasını iyi bilir artık nereye kadar kardeş nereye kadar saf denilen kürt kardeşlerimin coğunun cocuğunu dağlara gönderenlerdemi saf askere silah cekendemi saf ahmet kaya eşşek kadar adam ama aklı fikri nerdeydi pkk bayrağı altında konser şiirler şarkılar budamı saflık eğiitimden geri kalınmış kürt kardeşlerimiz var biliyoruz eğitim alsaydılar saflığı yerine düşüncesini fikrini iyilikten yana kullanırdı malasef günümüzde cok asker şehit oldu cokkk dağa cıkan pkklıların coğu safsa silah kullanmasıda saflığına sığmaz tv gazetelerden teknolijilerden netlerden gelişim oldu hala kürtlerin bazıların da gelişme olmadı bu böle devam eder başımıza bela ülkemize bela olmaktan bıkmazlar idamların yeri olduğu yer sucların azaldığı ülkedir
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla